Війна, що змінила кожного

До другої річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну в були проведені тематичні виховні години. Класний керівник групи №23 Світлана ШЕВЧЕНКО по темі «Війна, що змінила кожного»; … Лариса РУДЕНКО «»
Класний керівник Юрій БИХОВИЙ група №15 за допомогою презентації провів історичний екскурс у 2014 рік «10 років зими, яка ніколи не скінчиться…» ; Наталія Ткаченко група №22 «Вистояли-переможемо»
24 лютого 2024 року минає два роки з того жахливого дня, коли росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Ця війна жорстоко й безповоротно змінила життя кожного українця.
Вона забрала життя тисяч людей, змусила мільйони покинути свої домівки, розлучила сім’ї, принесла біль і страждання. Але війна також показала неймовірну стійкість, єдність і силу
українського народу. Ми стали сильнішими, згуртованішими, більш свідомими своєї
ідентичності та цінностей. Ми навчилися цінувати життя, свободу, щирість і взаємодопомогу. Ми віримо в нашу Перемогу і знаємо, що Україна обов’язково вистоїть у цій жорстокій війні.
Здобувачі освіти під час виховної години ділилися своїми переживаннями, думками, враженнями, відчуттями від початку 24 лютого 2022 року в формі різних вправ: «Асоціативний кущ», «Знати, щоб вижити», «Мозковий штурм», «Асоціації», «Незламні серцем і духом», «Одне бажанняна всіх».
Всі учні емоційно переживали кожну думку, кожне слово і лише віра вПЕРЕМОГУ дає нам сили для навчання, для відбудови України!
Слава Україні! Героям слава!

Залишити відповідь