17 квітня 2019 року в групі ТУ-27 з професії «Продавець продовольчих товарів» було проведено відкритий урок з виробничого навчання з теми «Приймання та продаж кондитерських виробів», який підготувала та провела  майстер виробничого навчання Супрун Ірина Іванівна. Під час відкритого уроку майстер виробничого навчання використовувала інтерактивні методи навчання, інтелектуальні ігри «Чи знаємо ми …», «Продавець - покупець», учні вчилися заповнювати таблиці споживчої цінності товару, приймати товар. Картки самооцінювання та інструкційно-технологічні картки, сприяли більш якісному засвоєнню учнями матеріалу. Протягом уроку панувала дружня атмосфера, учні усміхалися, були в доброму настрої, а також відбувався взаємозв’язок з майстром виробничого навчання, адже емоції – це той жолоб, по якому проходить процес навчання та виховання.

 

 

Методист Малик І.О.