Уроки професійно-теоретичної підготовки - це уроки, під час яких учні здобувають знання, практичні вміння, які згодом застосовують у своїй професійній діяльності. Саме такі знання та вміння отримали учні групи ТУ-27 з професії «Продавець продовольчих товарів» та «Продавець непродовольчих товарів» з кваліфікації «Продавець продовольчих товарів 4-го розряду» та «Продавець непродовольчих товарів 4-го розряду». Під час проведення 22 березня 2019 року відкритого уроку з теми  «Класифікація яєць, види, відмінні ознаки доброякісності та продукти їх переробки». Проведений урок сприяв формуванню в учнів ключових компетентностей, які вони використають у майбутній професійній діяльності.

Під час проведення уроку були використані різноманітні форми та методи навчальної діяльності, які спонукали учнів до вивчення та аналізу навчального матеріалу, розвитку їх пізнавального інтересу, підвищенню фахової майстерності.

 

 

 

Очікувані результати, оголошені викладачем на початку уроку, були досягнуті завдяки використанню інтерактивних методів та прийомів навчання та сучасних засобів навчання. Наприкінці уроку учні виконали завдання, які спонукали учнів мислити, робити висновки. Отже, головна мета уроку була досягнута – учні отримали знання та практичний досвід.

Викладач предметів професійно-теоретичної підготовки Соляник К.М.

8465322158